لیست شرکت ها و دفاتر تولید فیلم های سینمایی و فیلم های کوتاه (آدرس و شماره تماس)
دفاتر دولتی:
بنیاد سینمایی فارابی
دفاتر دولتی:
بنیاد سینمایی فارابی
ببعی قهرمان: ببعی در آرزوی پرواز (Babaei wish to fly 2024)
انیمیشن ببعی قهرمان ساخت سازمان هنری اوج است که در همکاری با موسسه «قاب رویا» و شرکت «رایمون مدیا» تولید شده است. این اثر پس از «فهرست مقدس» و «پسر دلفینی» سومین انیمیشن سینمایی سازمان اوج محسوب میشود.
مسئله مقاومت چیست؟ اگر بخواهیم جستجوی پاسخ پرسشمان را به حوزه کتاب محدود کنیم، بهتر است به سراغ چه عناوینی برویم؟ فهرست کوچکی اخیراً در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود که در آن برخی از بهترین عناوین این حوزه به چشم میخورند. پاسخ پرسش ما نیز در آن وجود دارد. اجازه بدهید فهرست را باهم مرور کنیم و نگاهی داشته باشیم به این کتابها.
کتاب «چرا سوریه؟» به همت سید حسین مرکبی شامل ترجمه مصاحبهها و سخنرانیهای سیدحسن نصرالله درباره بحران سوریه است. این کتاب ۱۵ فصل دارد و همه مطالبی که سیدحسن نصرالله از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ درباره سوریه بیان کرده، با حذف مطالب تکراری، دربر میگیرد. این مباحث سیدحسن نصرالله پر از تحلیل، اخبار و تجارب است.
این کتاب تاکنون 4 نوبت و هر سری در 5000 نسخه توسط انتشارات جمکران چاپ شده است.
بریدهای از کتاب «چرا سوریه؟»؛ ( صفحه 146 و 147)
پیام سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سی و ششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان منتشر شد.
متن این پیام به شرح زیر است:
«بسم اللّه الرحمن الرحیم
سینما با ظرافتها و ظرفیتهای گوناگون و متعدد خود، هنری پویا، جذاب و شناخته شده است که تمامی سطوح سنی و فرهنگی را با هر قشر و از هر سلیقه ای در دایرۀ علاقه مندان خاص و عام خود قرار میدهد.
پنج انیمیشن خارجی توانستهاند رتبههای نخست بازدید از سوی کودکان ایرانی را به خود اختصاص دهند.
به گزارش خبرگزاری مهر، کارتونها و انیمیشنها یکی از بخشهای پرطرفدار در سایتهای اشتراک ویدئو در فضای مجازی به شمار میروند و معمولا گروه سنی کودکان و نوجوانان جدیترین کاربران در این بسترها برای ثبت رکوردهای ویژه محسوب میشوند.
براساس آمار رسمی ثبتشده در سایت «آپارات» از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریور و همزمان با پایان تعطیلات تابستانی برای کودکان و دانشآموزان، نسخه دوبله پنج انیمیشن سینمایی در رتبه نخست پربینندهترین آثار قرار دارند.
۲ انیمیشن سینمایی «پاندای کونگفوکار ۴» با ۸۹ میلیون دقیقه بازدید و انیمیشن سینمایی «سگهای نگهبان قدرتمند» با ۸۸ میلیون دقیقه بازدید به ترتیب در رتبههای اول و دوم این فهرست قرار دارند.
همچین انیمیشن سینمایی «من نفرت انگیز ۴» به کارگردانی کریس رناد که در کمپانی ایلومینیشن تولید شده و در سال ۲۰۲۴ به نمایش درآمد با ثبت حدود ۷۸ میلیون دقیقه بازدید در رتبه بعدی قرار دارد.
انیمیشن «درون و بیرون ۲» هم که در سال ۲۰۲۴ به سینماها آمد، با ۵۰ میلیون دقیقه بازدید در رتبه چهارم و انیمیشن سینمایی ««اژدهای آرزوها» با ۲۳ میلیون دقیقه بازدید در رتبه پنجم قرار دارند.
در رتبههای بعدی هم اسامی انیمیشنهای محبوب دیگری همچون «هتل ترانسیلوانیا ۳» با حدود ۱۷ میلیون دقیقه و «گیسو کمند» با ۱۶ میلیون دقیقه بازدید به چشم میخورد.
این آثار به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و زیرصفحه «آپارات کودک» به ارایه محتواهای مربوط به کودکان میپردازد.
چین، مستند جنگ جهانی دوم با عنوان «غرق شدن مارو لیسبون» را برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بینالمللی اسکار ۲۰۲۵ انتخاب کرد.
این فیلم به کارگردانی فانگ لی روایتگر مستندی از جنگ جهانی دوم است که ماجرای غرق شدن یک کشتی ژاپنی حامل صدها اسیر جنگی انگلیسی و تلاشهای قهرمانانه ماهیگیران چینی برای نجات آنها را به تصویر میکشد.
این نخستین باری است که سینمای چین از سال ۱۹۷۹ میلادی و حضور در عرصه رقابت اسکار، یک فیلم مستند را به عنوان نماینده رسمی خود به آکادمی معرفی میکند، مستندی که در روند انتخاب فیلمهایی است که چینیها در تلاشند از طریق آن احساسات ملیگرایانه را در داخل کشور برانگیزند.
مستند «غرق شدن مارو لیسبون» که فیلم افتتاحیه جشنواره بینالمللی شانگهای در ماه ژوئن بود، یک بخشی نسبتا مبهم از سال ۱۹۴۲ در طول جنگ جهانی دوم را زنده میکند، زمانی که یک کشتی نیروهای ژاپنی به نام لیسبون مارو هدف حمله اژدرهای نیروی دریایی ایالات متحده قرار گرفت. در آن زمان از این کشتی برای انتقال اسیران جنگی استفاده می شد و بیش از ۸۰۰ سرباز بریتانیایی با غرقشدن کشتی یا با تیراندازی ژاپنیها کشته شدند. نزدیک به ۳۸۰ نفر از اسرای بریتانیایی دیگر توسط ماهیگیران چینی نجات یافتند که جان خود را برای نجات و پناه دادن اسرا در برابر نیروهای ژاپنی به خطر انداختند.
لبنان سخن بگو که جهان لال مانده است تکلم یا لبنان! فان العالم قد بات صامتا