اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

پربیینده مستندهای «هنر و تجربه» سال 1403

شنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۳، ۰۹:۲۰ ب.ظ

«ایساتیس» (علیرضا دهقان)، «قوی‌دل» (علی فراهانی صدر) و «خانواده خلج» (مریم الهامیان و مصطفی حاجی قاسمی) 3 مستند پرمخاطب اکران «هنر و تجربه» در سال 1403 هستند.
به گزارش هنرآنلاین، گروه سینمایی «هنر و تجربه» در سالی که پشت سر گذاشتیم، 8 مستند را اکران کرده است، از میان این آثار «ایساتیس» ساخته علیرضا دهقان، پرمخاطب‌ترین و پرفروش‌ترین مستند سال لقب می‌گیرد. فیلم دهقان اکرانی پررونق را در تهران و یزد پشت سر گذاشت. این فیلم با فاصله از دیگر مستندهای اکران شده در «هنر و تجربه» بیش از یک میلیارد تومان فروش کرد. علیرضا دهقان و راحیل صحرایی تهیه‌کنندگان این مستند هستند.

«قوی‌دل» ساخته علی فراهانی صدر که تهیه کننده آن سعید الهی، است، دومین مستند پرفروش امسال «هنر و تجربه» است. «قوی‌دل» از 20 فروردین روی پرده رفت. فراهانی صدر این فیلم را بر اساس پرونده خون‌های آلوده ساخت، پدیده هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» در اکران بهاری تقریبا موفق بود و بیش از بیست و شش میلیون تومان فروش کرد. «قوی‌دل» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.

«خانواده خلج» به کارگردانی مریم الهامیان و مصطفی حاجی قاسمی دیگر مستند پرفروش «هنر و تجربه» که از 29 آبان اکران شد، بر اساس پرونده‌ای واقعی ساخته شده است، «خانواده خلج» در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» روی پرده رفت و با استقبال مواجه شد. شخصیت اصلی این مستند، بانویی کارآفرین است که درگیر بدهی به بانک شده و تا آستانه ورشکستگی پیش می‌رود. با تلاش دو کارگردان فیلم و وکیل خانواده، این پرونده به نفع خانواده کارآفرین به پایان می‌رسد. «خانواده خلج» بیش از 10 میلیون تومان فروش داشت. این مستند هم تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی