اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

بازگشت تله‌فیلم سازی به تلویزیون

پنجشنبه, ۶ آبان ۱۳۹۵، ۰۲:۲۸ ب.ظ

در حالی که جریان تولید تله‌فیلم چند سالی است در تلویزیون متوقف شده است ولی خبرهای جدید حاکی از آن است که این جریان دوباره احیا می‌شود.
بهرنگ ملک‌محمدی کارشناس تله فیلم در مرکز امور نمایشی سیما با نوید آغاز دوباره جریان تله فیلم سازی به صورت جدی به خبرنگار مهر گفت: تولید تله فیلم در مرکز امور نمایشی سیما به عنوان یک جریان تقریبا ۲ سال متوقف بود البته در این مدت به صورت پراکنده تله هایی تولید می شد اما در دوره قبلی ریاست سازمان صدا و سیما عملا کار جدی تله‌فیلم نداشتیم. خوشبختانه در سیستم جدید رویکرد مثبتی نسبت به تولید تله‌فیلم وجود دارد و ما در تلاشیم تا با بررسی آثار رسیده، بهترین هایش در جریان تولید قرار بگیرد.
وی افزود: در دوره ریاست جدید نگاه سازمان صدا و سیما و مرکز امور نمایشی سیما به این است که تله‌فیلم به عنوان باکس مهم تلویزیونی جای خود را پیدا کند ولی وقتی یک جریان ۲ سال متوقف می شود سخت است در کمترین زمان ممکن فعالیت ها به روند سابق خود بازگردد. ضمن اینکه در این بازه زمانی دچار یک اشکال بزرگ به نام فیلمنامه هستیم که همین مرحله، زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد و باید مدتی صبر کنیم تا به دوره اوج تولید سالی ۱۰۰ تله فیلم برگردیم.


ملک محمدی ادامه داد: اگر سابقا تولید انبوه تله را در این مرکز شاهد بودیم به دلیل برنامه ریزی چند ساله بود الان ما باید بعد از توقف ۲ ساله یک بازگشت سخت داشته باشیم. مدیریت کلان به این نتیجه رسیده که تله فیلم را به سمت کارهای مناسبتی سوق دهد و برای حوزه های مختلف، طرح های متفاوتی را در نظر دارد به همین خاطر در ابتدای امر عمده برنامه ریزی ما بر تولید تله های مناسبتی است.
وی بیان کرد: البته باید در نظر داشته باشیم که قبل از این وقفه، زمانی که دوران شکوفایی تولید تله بود صرفه اقتصادی هم وجود داشت اما الان به لحاظ برآوردی تله صرفه اقتصادی برای تهیه کننده ندارد و دیگر اینکه تهیه کنندگان این حوزه به سریال سازی روی آورده اند و طول می کشد برای تولید این قالب رغبت نشان دهند.
ملک محمدی گفت: قطعا اولین تله ها که روی آنتن برود هم تهیه کنندگان ابراز تمایل می کنند هم تله فیلم سازهایی که این مدت بیکار بودند به حوزه خود برمی گردند. تله یکی از مهمترین حوزه های تلویزیونی است که شرایط اشتغال خیلی خوبی را فراهم می کند و باعث می شود کسانی که می خواهند وارد کار حرفه ای شوند نقطه شروع درستی را انتخاب کنند.
وی با اشاره به اینکه «حبیب»، «آبروی از دست رفته آقای صادقی»، «روزهای زندگی» و … همه تله های محصول این مرکز بودند که خوش درخشیدند، گفت: در حال حاضر بسیاری از متن هایی که دست ما می رسد در حد تله فیلم هم نیست. نویسندگان جدی این حوزه الان جذب سریال شدند و اکثر کسانی که نویسنده کار سینمایی هستند قالب رسانه ملی را خوب نمی شناسند. این روزها در تلاشیم اول مشکل متن را حل کنیم تا با پشتوانه قوی جایگاه تله را در رسانه ملی به ثبات برسانیم.
این کارشناس در پایان عنوان کرد: در حال حاضر بسیاری از آثار سینمایی های ما که اکران می شود قالب تله دارند ولی سخت می توان این موضوع را به صاحبان اثر تفهیم کرد. متاسفانه عنوان تله‌فیلم به کار سردستی گفته می شد در صورتی که اینگونه نیست. تله سازی یک شیوه مهم در تلویزیون های مهم دنیاست و اثر فاخری مثل «ده فرمان» اول برای تلویزیون لهستان ساخته شده بود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی