این صحنه را تکرار کنید
طراحی و اجرا خانه طراحان انقلاب اسلامی
کریمی از حضورش در مقابل دوربین «سرزمین کهن» کمال تبریزی به عنوان اولین تجربه سریالش خبر داد
به گزارش راسخون به نقل از قانون آنلاین، این بازیگر گفت: فیلمبرداری این فیلم در لاهیجان ادامه داشت و بازی من طی روزهای گذشته به پایان رسید.
کریمی از حضورش در مقابل دوربین «سرزمین کهن» کمال تبریزی به عنوان اولین تجربه سریالش خبر داد و اظهار کرد: از 25 آبان ماه کارم در این سریال آغاز میشود و در بخش کوتاهی از فصل سوم که فیلمبرداری اش یک ماه به طول خواهد انجامید، حضور دارم و برای سال بعد در فصل سوم «سرزمین کهن» حضور کامل خواهم داشت.
وی تجربه همکاری با کمال تبریزی در «خیابانهای آرام» را بسیار خوب برشمرد و به ایسنا گفت: احترام زیادی برای ایشان قائل هستم و همین باعث شد که پیشنهادشان را برای حضور در این سریال بپذیرم.
نیکی کریمی فیلم «زندگی جای دیگری است» به کارگردانی منوچهر هادی را نیز برای حضور در جشنواره فیلم فجر خواهد داشت
آنچه باید درباره «جنگ جهانی سوم» بدانید؟
«سفر قندهار» فیلمی ایرانی است، اما استعدادهای سینمایی افغان مانند نیلوفر پذیرا بازیگران اصلی آن هستند. این فیلم داستانی منحصربهفرد از زندگی خانوادهای افغان را به تصویر میکشد و در واقع یک نیمهزندگینامهای محسوب میشود درباره زنی متولد افغانستان که مجبور میشود برای یافتن خواهرش از محلی زندگی خود یعنی کانادا به افغانستان سفر کند. نتیجه این سفر نمایش عواقب نگرانکننده حضور طالبان در این کشور است. «سفر قندهار» موفقیت بزرگی در زمینه فیلمهای افغانی و با موضوع زندگی افغانها بود. این فیلم در سال ۲۰۰۵ بهعنوان یکی از ۱۰۰ فیلم برتر مجله تایم در تمام دوران و اولین فیلمی که سینمای افغانستان را به جشنواره فیلم کن آورد معرفی شد.
سال تولید: ۲۰۰۱
ژانر: درام
کارگردان: محسن مخملباف
بازیگران اصلی: نیلوفر پذیرا، داود صلاحالدین، سرو تیموری
امتیاز (IMDB): ۶٫۸
فیلم سینمایی سفر قندهار | 1379 - 2001
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در ابتدای این برنامه، تعدادی از پیشکسوتان جنگ تحمیلی، خاطراتی از «ایستادگی و مقاومت»، «شجاعت و ایمان» و «ایثار و شهادت» دوران دفاع مقدس بیان کردند.
در ادامهی این مراسم رهبر انقلاب اسلامی در سخنانی، ضمن قدردانی صمیمانه از همهی کسانی که متعهدانه پرچم احیای خاطرات و ارزشهای دفاع مقدس را برافراشته نگه داشتهاند، تأکید کردند: باید با ایجاد یک نهضت ترجمه، آثار مکتوب و صدور آثار هنری و فیلمهای دفاع مقدس، پیام روح ایمان و مجاهدت و پیام شکستناپذیری ملت ایران را به جهانیان برسانیم.
جمعی از سینماگران، منتقدان و روزنامهنگاران دربارهی واگذاری ماهنامهی «24» و تصمیمات حاشیهساز مؤسسهی همشهری نامهای منتشر کردند. همشهری مدیریت و سردبیری هشت مجله گروه مجلات خود را به یک فرد واگذار کرده و این مجلهها فقط تا پایان شهریور با سردبیری و حضور تحریریه فعلی منتشر میشوند.
در این نامه که سینماگران و منتقدان فیلم منتشر کردهاند، آمده است:
«ماهنامهی «24» بعد از نُه سال انتشار بدون تردید یکی از نشریات سینمایی جریان اصلی و قابل اعتنای کشور با کارنامهای قابل دفاع است؛ مجلهای که در آستانهی صد و سومین شمارهی خود توانسته استاندارد نشریات سینمایی را در ایران ارتقا بدهد و از نظر محتوایی و گرافیکی به معیارهای جهانی نزدیک شود. جایگاه ویژهی این نشریه بین سینمادوستان و سینماگران و اقبال به مطالب متنوع آن از ویژگیهای بارزش است. حفظ کیفیت چنین نشریهای نتیجهی بهکارگیری روزنامهنگارانی کاربلد است که ضمن آشنایی با اصول حرفهای، راه و رسم ارتباط صحیح با مخاطب را بلد باشند و بتوانند بهدور از روشهای منسوخ و غیراخلاقی، در زمینهی ارتقای فرهنگی کشور گام بردارند و خوشبختانه این سرمایهی ارزشمند در کنار سنت مجلهنگاری همشهری توانست به این جایگاه دست پیدا کند.اگرچه تصمیمات جدید اتخاذشده در مؤسسهی همشهری و واگذاری سردبیری همهی مجلات به یک نفر که ظاهرا بار مالی مجلات را بناست از روی دوش همشهری بردارد جای نگرانی بسیار دارد، اما امیدواریم از تلاش مدیران همشهری برای حفظ و ارتقای کیفیت ماهنامهی «24» کاسته نشود و با کنار رفتن نیروهایی که بیش از صد شماره برای کیفیت و بقای این مجله کوشیدهاند لطمهی جبرانناپذیری به این نهاد مطبوعاتی نخورد. از سر دلسوزی برای فرهنگ و سینما مایلیم یادآوری کنیم که تصمیمات اتخاذشده نباید سایهی سنگین سیاست بر فرهنگ را که مشکل همیشگی اهالی قلم و هنرمندان در این کشور بوده است تشدید کند و به موج ناامیدی که این روزها به شکل عجیبی در حال افزایش است بیفزاید. نباید فراموش کرد که کیفیت و اعتبار همیشه بهسختی به دست میآید، اما بهراحتی از بین میرود.»
فهرست امضا کنندگان این نامه:
تفاهم کریدورهای بزرگ و اندیشه ساز همیشه منجر به ظهور آثار بزرگ و ماندگار می شود، مدرسه اسلامی هنر هر چند پس از دانشکده بی بدیل صدا و سیما در قم آغاز به کار کرد، اما به توفیقاتی دست یافت که دانشکده صدا و سیما سال ها تا رسیدن به آن افق ها فاصله دارد، تعلق سازمانی و لو به سازمانی مهمی همچون صدا و سیما پای بند پرواز به افق هایی همچون مدرسه اسلامی هنر برای این مرکز رسانه ای حوزوی دین و رسانه شده است. که خوشبختانه مدرسه اسلامی هنر توانست مکمل خوبی برای اقدام امید بخش حرکت "به سوی هنر اسلامی ایرانی مدرن" (عنوان مجموعه در دست تالیف از اسطوره سازان) گردد.
هر چند که این روزها دانشکده صدا و سیما قم پس از دوره مدیریت نخبگانی حجت الاسلام دکتر هادی صادقی و دوره کوتاه دکتر احمد پهلوانیان با نخبگانی ترین نیروی ممکن استاد فرزانه دکتر علیرضا پویا اداره می شود اما وقتی پرپرواز نیست، آسمان نیز محروم از سیمرغ ها هنر خواهد بود.
تعامل مدرسه اسلامی هنر با سازمان سمت بزرگترین تولید کننده متون آموزشی در حوزه علوم انسانی می تواند نوید تحول در علوم هنر و ارتباطات دینی و تولید متون بومی هنری رسانه ای و حمایت عملی از تولید علم در سال حمایت از تولید و کالای ایرانی را بدهد
تصاویر، دست نوشتهها و رزومه بازیگران و کارگردانان شاخص سینما و تلویزیون در قالب یک کتاب هزار صفحهای منتشر میشود.
به گزارش سوره سینما، سعید اسماعیلی عکاس و مدیر تولید سینما و تلویزیون درباره پروژه جدید خود توضیح داد: از نزدیک به ۵۰۰ چهره شناخته شده از جمله بازیگران و کارگردانان شاخص سینما و تلویزیون برای انتشار یک کتاب از مشاهیر عرصه تصویر عکاسی کرده ایم که به زودی منتشر می شود.
وی افزود: مخاطبان این مجموعه رزومه های این شخصیت ها را به روایت خودشان خواهند خواند. همچنین دست نوشته هایی از آنها گرفته ایم که از بهترین خاطره زندگی تا شعر، جمله زیبا یا حتی نصیحت های آنها خطاب به خواننده را دربرمی گیرد.
این مدیر تولید ادامه داد: تصمیم داریم این فرهنگنامه را هم در جشنواره فیلم فجر و هم در جشنواره کن با عنوان فرهنگنامه سینمای معاصر ایران عرضه کنیم.