پویشی دانشجویی با نام "پای کار ایرانیم" به منظور حمایت از تولیدات داخلی، در فضای مجازی به راه افتاده است.
پویشی دانشجویی با نام "پای کار ایرانیم" به منظور حمایت از تولیدات داخلی، در فضای مجازی به راه افتاده است.
مارول استودیوز با انتشار تصویری از جمع ۸۰ نفره کارگردانها و بازیگرانش یادآوری کرد ۱۰ سال از فعالیتش برای خلق دنیای ابرقهرمانها در سینما میگذرد.
به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، رابرت داونی جونیور، کریس ایوانز، کریس همسورث، بری لارسون و چادویک بوزمن از جمله بازیگرانی بودند که در تصویر ۱۰ سال فعالیت مارول استودیوز در برابر دوربین قرار گرفتند.
در حالی که هفته پیش اسکار با عکس دستهجمعی چهرههای این دوره به سرخط خبرها راه یافت، مارول استودیوز نیز با انشار عکسی از حضور ۸۰ تن از بازیگران و کارگردانهایی که در ۱۰ سال اخیر با آن همکاری کردهاند، این همکاری را گرامی داشت.
این عکس ۷ اکتبر و زمانی گرفته شده که فیلم «انتقامجویان: جنگ ابدیت» در دست ساخت بود.
در واقع اکنون ۱۰ سال از زمان ساخته شدن «آیرون من» با بازی رابرت داونی جونیور میگذرد. در این تصویر این بازیگر و کوین فایگی رییس استودیو در مرکز و جلوی تصویر جای گرفتهاند.
پرویز پرستویی ضمن تبریک به پژمان جمشیدی از کسانی چون زندهیاد فردین و عزیز اصلی یاد کرد که اولی کشتیگیر بود و دومی فوتبالیست.
پرویز پرستویی، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در واکنش به اعلام نام پژمان جمشیدی به عنوان کاندیدای دریافت جایزه نقش مکمل مرد در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر در صفحه اینستاگرامش نوشت:
«پژمان عزیز، به قول خودت، چهار سال فحش، چهار سال تهمت، چهار سال فشار، چهار سال صبر، چهار سال تلاش و حالا کاندیدا با تمام وجود بهت تبریک میگم.
نگران نباش تا بوده همین بوده و خواهد بود. قابل توجه اونهایی که زمان اعلام کاندیدا شدن تو خندیدند. یادمون نره زندهیاد فردین هم کشتیگیر بود و تبدیل به یک اسطوره بیادماندنی شد حتما لیاقتش رو داشته، زندهیاد عزیز اصلی هم از فوتبال به سینما اومد و در خیلی از فیلمها خوش درخشید و…
مبادا صدای خندهها، تو رو از راهی که پیش گرفتی مایوس کنه. تو در تئاتر، تلویزیون و سینما از مردم جواب گرفتی و حتما لیاقتش رو داشتی، حالا هم پشتت به همین سرمایههای مردمی گرم باشه. حرف زیاده….
روح مادرت شاد و آرزوی سرفرازی برایت دارم و در آخر به همه عزیزانی که کاندیدا شدن و همه کسانی که امشب سیمرغ خواهند گرفت تبریک میگم و به اون کسانی که صدای خندهشان را در یک رسانه ملی شنیدم میخوام بگم ما قراره با هم بخندیم، نه به هم…»
راهرو ها و لابی های پردیس ملت، امسال شاهد فعالیت گسترده و چشم گیر سایت های vod و تلویزیون های اینترنتی بود. اخبار و حواشی جشنواره فیلم فجر بیشتر از آنکه از سوی رسانه ای مکتوب و حتی دوربین های صداوسیما منتشر شود، به همت و پشتکار رسانه های نو ظهور در فضای مجازی منتشر می شدند. امسال را می شود سال سبقت VODها و IPTV ها از دوربین های صداوسیما دانست. در سالی که چند برنامه تلویزیونی مانند «هفت»، «سینما دو» و «ققنوس» هرچقدر هم کارشنان را حرفه ای انجام می دادند. باز هم به گرد پای سایت های اینترنتی که حتی نشست های نقد و بررسی فیلم ها را به صورت «LIVE» پخش می کردند، نمی رسیدند.
تعداد استودیوهای کوچک و بزرگ در طبقه دوم پردیس سینمایی ملت، که بعضی از آنها در اختیار برنامه های رادیو و تلویزیونی و اکثرشان در اختیار برنامه های اینترنتی بود، نشانه از یک تحول داشت.
برای نمونه، یکی از برنامه های اینترنتی که امسال خیلی خوب توانست به اخبار و حواشی جشنواره فیلم فجر بپردازد، «کافه تماشا» بود. برنامه ای که از امسال به جمع برنامه های سینمایی خارج از فضای تلویزیون پیوسته است. «تماشا» یکی از سامانه های ویدئو درخواستی است که امسال توانست بخشی از اطلاع رسانی جشنواره را به خود اختصاص دهد. برنامه ای که هر روز در چند باکس تولید و در فضای مجازی منتشر می شد. نکته بارز در فعالیت این سایت ها و سامانه ها، به کارگیری عوامل و تیم های کاری بود که پیش از این در برنامه های تلویزیونی همکاری داشته و حتی کارمند رسمی سازمان صداوسیما هستند.
پیشبینی شده است امسال بیش از ۷۰۰ هزار جوان و نوجوان انگلیسی فیسبوک را ترک کنند.
به گزارش خبرآنلاین، بر اساس آمار منتشره از سوی eMarketer فیسبوک این روزها رسما «پیرپسند» شده و نسل جدید ترجیح میدهند به جای استفاده از شبکه اجتماعی زاکربرگ، از اسنپ چت و اپلیکیشنهای جوان پسند استفاده کنند.
بر این اساس در سال ۲۰۱۸ حدود ۲٫۲ میلیون کاربر ۱۲ تا ۱۷ ساله و ۴٫۵ میلیون کاربر ۱۸ تا ۲۴ ساله انگلیسی به طور معمول از فیسبوک استفاده خواهند کرد که این رقم در مقایسه با ۲۰۱۷ بیش از ۷۰۰ هزار کاهش را نشان میدهد.
همچنین افراد بالای ۵۵ سال نیز به عنوان دومین گروه بزرگ سنی، عضو فیسبوک خواهند بود.
به گفته کارشناسان، فیسبوک قافیه را به سرویسهایی مانند اینستاگرام باخته است.(البته اینستاگرام هم متعلق به فیسبوک است که در سال ۲۰۱۲ به مبلغ ۱ میلیارد دلار آن را تحت تملک خود درآورد)
برای ثبت رکورد در کتاب معروف گینس باید زحمت زیادی متحمل شد و زمان زیادی را برای رکورددار گینس شدن صرف کرد اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید برخی از چهره های مشهور و سلبریتی ها به دلیل کار خاص یا به دلیل داشتن طرفدارانی بیشمار به راحتی به یکی از رکوردداران گینس تبدیل شدند.
مجله رکوردهای گینس 60 سال است که وجود دارد و هر سال حدود 6 هزار رکورد ثبت می کند. برخی از این رکوردها متعلق به افراد مشهوری است که تمام مردم دنیا آن ها را می شناسند. مثل خواننده ها، بازیگران، مجری های تلویزیونی و سیاستمداران.
درحالی که بسیاری از مردم آمریکا حتی نمی دانند فلسطین کجاست و هیچ شناختی از این سرزمین ندارند، یک گروه از مستندسازان تگزاسی به فکر ساختن فیلم مستندی درباره این سرزمین افتاده اند.
گروهی از مستندسازان در شهر ابیلین، واقع در ایالت تگزاس آمریکا اخیرا به فکر معرفی کشور «فلسطین» برای همشهریان آمریکایی شان افتاده اند. به اعتقاد این مستندسازان درحالی که بسیاری از آمریکایی ها نسبت به خاورمیانه نامطلع هستند، نه تنها شناختی از فلسطین ندارند بلکه حتی نمی دانند فلسطین کجاست؟
تیموتی پالمر فیلمساز تگزاسی می گوید: فلسطین را حتی روی نقشه جهان نمی توان دید و تنها یک شهر کوچک با نام فلسطین در شرق تگزاس وجود دارد و مردم آمریکا هیچ شناختی راجع به مردم این کشور ندارند.
پالمر در ادامه گفت: ما می خواهیم صدای مردمی را که تاکنون شنیده نشده یا آمریکایی ها دنیا را از نگاه آن ها نمی بینند به گوش جهانیان برسانیم.
این فیلم سازان امیدوارند پروژه فیلم مستند را تا ماه می 2018 به پایان برساند. مصاحبه ها و گفتگوها در این فیلم در ماه ژوئن انجام گرفته است. در این فیلم صدای فیلم سازان شنیده نمی شود و تنها روایت زندگی مردم فلسطین وجود خواهد داشت.
اینجا سرزمین من است