اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

به گزارش هالیوود ریپورتر، گزارشگر این نشریه سینمایی که با پایان یافتن جشنواره «دریای سرخ» در عربستان سعودی به خانه بازگشته و نگاهی به آن انداخته از این رویداد به عناوینی همچون «گسترده و پرهیاهو»، «متمرکز بر فیلمسازان محلی» و «با سطح تقریباً دیوانه‌کننده‌ای از حضور چهره‌ها روی فرش قرمز» یاد کرده و می‌نویسد: حضور شارون استون، جکی چان، شاهرخ خان، اولیور استون، آنتونیو باندراس و حتی مایک تایسون!! رویداد جده را به یک بیانیه چشمگیر و گران قیمت بدل کرده بود.

آلکس ریتمن می‌نویسد آرامش و اعتماد به نفسی که در این رویداد به نمایش گذاشته شد به کیف‌های پرپولی برمی‌گردد که اغلب عامل حیاتی برای جشنواره‌های سینمایی هستند و به نظر می‌رسد در این زمینه نگرانی کمی برای مسئولان این جشنواره وجود داشت. جیب بزرگ و پرپول عربستان سعودی نه تنها یک کمپین بزرگ بازاریابی با پوسترها و تبلیغات تمام عیار به راه انداخت بلکه چهره‌ها را هم به آنجا کشاند.

این گزارشگر افزوده است: من واقعاً به تعداد زیاد و ماهیت تاحدودی درهم و برهم اسامی در شب افتتاحیه خندیدم. از شارون استون گرفته تا گای ریچی و از شاهرخ خان گرفته تا نادین لبکی. اسکات ایستوود، لوکا گوادانینو، پریانکا چوپرا و هنری گلدینگ تنها شماری از ستارگانی بودند که روی فرش قرمز آن شب رفتند. آیا برای حضور در آنجا آن‌ها پول گرفته بودند؟ احتمالاً بله. چندین منبع به من گفتند که برخی از نام‌ها صرفاً برای مبلغ ۷ رقمی چک‌های دریافتی حاضر به حضور در آنجا شدند؛ تعداد بسیار زیادی! هنوز برای شب‌های بعد در راه بودند. کمی بعد در مهمانی از اینکه کسی که داشت ترانه‌های برونو مارس را می‌خواند، واقعاً خود برونو مارس بود در شگفت ماندم!

چک‌های ۷رقمی عربستان برای جذب سلبریتی‌ها/در شگفتم از «دریای سرخ»!

جکی چان از چهره‌های شاخص حاضر در اختتامیه «دریای سرخ» بود

وی در ادامه از چیزی یاد می‌کند که نباید نادیده گرفته شود؛ ادعاهایی که جشنواره فیلم «دریای سرخ» را بخشی از یک کمپین بزرگ- و عمدتاً پرهزینه- برای یک شستشو توسط هنر می‌خوانند تا شهرت بین‌المللی کشوری با سابقه حقوق بشری وحشتناک را که مخالفان سیاسی خود را سرکوب می‌کند و متهم به قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار است و به مداخله نظامی خونین در یمن متهم است، نادیده گرفته شود.

این گزارشگر در انتها می‌نویسد: مراسم اختتامیه هم به همان اندازه مسخره بود که افتتاحیه؛ با حضور چهره‌هایی چون جکی چان، آنتونیو باندراس، جوئل کینامن، نائومی کمپبل، دی جی خالد و حتی عجیب‌تر از همه مایک تایسون!!

با شعار «داستانت در جشنواره ات» سومین دوره جشنواره فیلم "دریای سرخ" در شهر جده عربستان سعودی آغاز به کار کرد. این جشنوراه از 30 نوامبر تا 9 دسامبر (9 تا 18 آذر)‌ برگزار می شود.

مراسم افتتاحیه با ارائه دو چهره رسانه ای سعودی یعنی "رایا ابی راشد" و "ابراهیم الحجاج" برگزار شد.

از جمله چهره های بین المللی حاضر در فرش قرمز جشنواره می توان به سه بازیگر جهانی، ویل اسمیت ، جانی دپ و شارون استون، کارگردانان آلمانی فاتح آکین و هانده ارچل و بازیگران ترکیه ایی بوراک اوزچیویت و مریم اوزرلی اشاره کرد.

از جهان عرب هم تعدادی از فیلمسازان حضور داشتند: بازیگران زن مصری نبیله عبید، هند صبری، و لیلا الوی، کارگردان یسری نصرالله، بازیگر سوری قصی خولی، خواننده دالیا مبارک و بازیگر و کارگردان تونسی ظافر العابدین.

"محمد الترکی" مدیر عامل بنیاد جشنواره فیلم دریای سرخ، تندیس افتخار را به "عبدالله الصدان" نویسنده و نویسنده سعودی، سومین برگزیده جشنواره امسال اهدا کرد که او نیز این تندیس را به همه کسانی که به درام عربستان سعودی کمک کردند، تقدیم کرد؛ چه کسانی که در حال حاضر حضور دارند و چه کسانی که فوت کرده اند.

در مراسم افتتاحیه از 3 نام هنری بین المللی و عربی از جمله دایان کروگر بازیگر آلمانی تجلیل شد و تندیس تقدیر توسط فاتح آکین کارگردان آلمانی به وی اهدا شد.

در این مراسم، هیئت داوران مسابقه فیلم بلند به ریاست باز لورمن نویسنده و کارگردان معرفی شد که شامل جوئل کینامن بازیگر سوئدی-آمریکایی، فریدا پینتو بازیگر، آمینه خلیل بازیگر مصری و پاز وگا بازیگر اسپانیایی است.

ریاست هیئت داوران بر عهده حناء العمیر، نویسنده، کارگردان و منتقد سینمای سعودی و اسعد بو آب بازیگر فرانسوی مراکشی و آکین کارگردان و تهیه کننده آلمانی است.

در ادامه مراسم افتتاحیه، فیلم سعودی «هوجان» به کارگردانی یاسر الیسیری با بازی براء علم، نایف الظفیری، نورالخضراء و العنود سعود به نمایش درآمد که الهام گرفته از رمان ابراهیم عباس است.

این فیلم در مسابقه «شاهکارهای عربی» شرکت می کند که شامل 11 فیلم از جهان عرب است که بارزترین آنها «دختران اولفا» تونسی ساخته کوثر بن هنیه کارگردان است که بر اساس داستانی واقعی ساخته شده است. «دلم برات تنگ شده» ساخته تامر راغلی کارگردان با بازی نادین لبکی از دیگر آثار شرکت کننده می توان به «یک شتر» ساخته مشعل الجاسر کارگردان، «رویاهای عصر» ساخته فارس قدس و «هاجان» ساخته ابوبکر شوقی اشاره کرد.

در این نشست 135 فیلم متنوع در رقابت‌های مختلف به‌علاوه حضور 36 فیلم سعودی نمایش داده می‌شود.

تا قبل از سال 1396 شمسی، سینما در عربستان سعودی ممنوع بود اما در این سال، سینماها بازگشایی و به صنعت درآمدزایی در این کشور تبدیل شده است.

طبق گزارش شرکت چندملیتی و حسابداری " PwC"، درآمد گیشه سینما در عربستان سعودی تا سال 2030 به 950 میلیون دلار در سال خواهد رسید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی