اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

ترکیه‌ و سودای رقابت با نتفلیکس

پنجشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۰۱:۴۸ ب.ظ

ترکیه قصد دارد با راه اندازی یک پلتفرم پخش فیلم و سریال بین‌المللی با نتفلیکس رقابت کند.
به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، «تی آر تی»، شبکه رادیویی و تلویزیونی ترکیه تصمیم دارد در سال ۲۰۲۳ یک پایگاه پخش فیلم و سریال ترکی در رقابت با شبکه بزرگ نتفلیکس، راه اندازی کند. این شبکه قصد دارد با این کار جایگاه بین‌المللی خود را تقویت کرده و نیز بر روی محبوبیت سریال‌های ترکی در سال‌های اخیر سرمایه گذاری کند.
در مدت اخیر اختلاف نتفلیکس و آنکارا به سبب تمایل دولت ترکیه به اعمال سانسور بر تولیدات نتفلیکس افزایش یافته است.
مدیر تی آر تی در توضیح راه اندازی این پلتفرم ترکی گفته است: اطلاعات غلط و گمراه کننده تنها از طریق یک رسانه‌ خبری منتقل نمی‌شود، بلکه فیلم‌های مستند، انیمشن‌ها و اپلیکیشن‌های تلفن همراه که توسط افراد و شرکت‌ها راه اندازی می‌شوند نیز می‌توانند حاوی اطلاعاتی گمراه کننده باشند.
او اظهار کرده است که نظام اقتصادی و سیاسی حاکم بر جهان نیم قرن است که دچار بحران شده اما تلاش می کند با تسلط بر افکار عمومی مردم جهان، بر این بحران سرپوش بگذارد.
او گفته در عصر حاضر که مردم پیوسته با اطلاعات سروکار دارند و به آن وابسته شده‌اند. ترکیه یک پلتفرم دیجیتالی بین‌المللی را به جای نتفلیکس جایگزین خواهد کرد.
شبکه تی آر تی از سال ۱۹۶۴ در ترکیه راه‌اندازی شده و از سال ۲۰۱۶ با ارائه محتوا به زبان های انگلیسی، عربی و روسی سعی کرده در عرصه بین‌المللی هم دیده شود. این شبکه که مقرش در شهر آنکارا قرار گرفته، در حال حاضر پنج پلتفرم بین المللی به زبان‌های عربی، انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و روسی را اداره می‌کند.
یک منتقد تُرک معتقد است، ترکیه برای کاهش تاثیر محتواهای خارجی بر جوانان این کشور، اقدام به راه‌اندازی پایگاه‌ پخش بین‌المللی کرده است. زیرا برخی از محتواهای ارائه شده در نتفلیکس مناسب جوانان ترک و فرهنگ ترکیه نیست و آنان را بیش از پیش با فرهنگ غرب پیوند می‌دهد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی