اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

جشنواره‌ سینمایی «چشم انداز ایران» از تاریخ ۹ تا ۱۳ خردادماه در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود و میزبان نمایش آثار داستانی و غیرداستانی سینمای ایران خواهد بود.

به گزارش ایسنا، جشنواره فیلم‌های «چشم‌انداز ایران» در کلن که امسال پنجمین دوره آن از تاریخ (۳۱ می تا سوم ژوئن) دهم تا سیزدهم خرداد ماه به همت جمعی از نهادها و شخصیت های سینمایی و فرهنگی مقیم آلمان برگزار می شود، طبق اعلام برگزارکنندگانش، سعی دارد تصاویری ناشناخته، هیجان انگیز و غیر کلیشه‌ای از تاریخ، فرهنگ و زندگی اجتماعی ایران را به نمایش درآورد و در این راستا دو بخش اصلی تحت عنوان “حلبچه” و “کارستان” از موضوعات قابل توجه این جشنواره است.

به بهانه سی امین سالگرد بمباران شیمیایی شهر حلبچه، یکی از موضوعات مورد توجه جشنواره امسال، نگاهی به این واقعه دردناک از دریچه دوربین سینماست.

فیلمهای سینمایی «خاطراتی برای تمام فصول» به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی، «حلبچه» به کارگردانی نگار تحصیلی و «زمناکو» به کارگردانی مهدی قربانپور از جمله فیلم های شرکت کننده در این بخش به شمار می روند.

کارگردانان این فیلم ها مراحل متفاوت استفاده گازهای شیمیایی در جنگ هشت ساله ایران و عراق، موضوع مناقشه برانگیز نقش شرکتهای آلمانی و فرستادن گازهای شیمیایی به آزمایشگاههای عراق، وضعیت و احساسات قربانیان، بازماندگان و خانواده‌هایشان سی سال بعد از این حادثه اعزام مجروحان شیمیایی جنگ به اتریش برای مداوا و مراحل متفاوت درمان آنان را به تصویر کشیده اند.

یکی دیگر از بخش های جشنواره فیلمهای ایرانی کلن، نمایش و بررسی فیلمهای مستند «پروژه کارستان» است. این پروژه که به کارآفرینان ایران می پردازد، با قصد تشویق کارفرمایان شکل گرفته است.

مجموعه «کارستان» قصد دارد تصویر دیگری از ایران نشان دهد: یک جامعه فعال و پویا. یکی از اهداف این پروژه، فعالیت در عرصه های بینالمللی است.

در طول برگزاری این جشنواره و همزمان با نمایش چندین فیلم از مجموعه «کارستان»، جلسات بحث و گفتگو با آغازگران، عوامل فیلم و فیلمسازان برگزار خواهد شد.

علاوه بر عوامل هر فیلم، مجتبی میرطهماسب، کارگردان و تهیه کننده، شیرین برق نورد، کارگردان و پرفسور کتایون امیرپور، استاد دانشگاه و اسلام شناس، از دیگر مهمانان این بخش جشنواره می باشند.

جشنواره فیلم «چشم انداز ایران» میزبان سینماگران و کارشناسان بسیاری از داخل و خارج ایران است و در مجموع شانزده فیلم مستند و داستانی را برای مخاطبان آلمانی و فارسی زبانان مقیم آلمان نمایش می دهد.

یکی دیگر از فیلمهای شاخص حاضر در این دوره جشنواره فیلم «چشم انداز ایران»،؛ فیلم«۲۴ فریم» آخرین ساخته کارگردان فقید سینمای ایران، عباس کیارستمی است.

از دیگر فیلمهای حاضر در جشنواره فیلمهای ایرانی کلن، «چشم انداز ایران» می توان به فیلم های مستند «زندگی شاعران» (شیرین برق نورد)، «قصه بولوار» (داوود اشرفی)، «عروسی: یک فیلم» (محمدرضا فرزاد)، «فوق ماراتن» (سعید کشاورزی)، «مادر زمین» (مهناز افضلی)، «این پیکان» (شاهین آرمین، سهراب دریا بندری)، «پازلی ها» (مهدی گنجی)، «یک موسیقیدان فرانسوی در دربار قاجار» (مهران پورمندان) و به فیلم های داستانی «وارونگی» (بهنام بهزادی)، «مفت آباد» (پژ مان تیمورتاش) و «کوپال» (کاظم مولایی) اشاره کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی