اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

سینماگران و فیلمنامه‌نویسان در گپ و گفت صمیمانه با یک مقام قضایی درد دل‌های خود را مطرح کردند و خواستار فراهم شدن مقدمات دیدار با آیت‌الله آملی لاریجانی شدند.

به گزارش ایرنا، شب گذشته آیین قدردانی از آثار برتر سینمائی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر با تاکید بر مسائل اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی قوه قضاییه برگزار شد. رسول صدرعاملی، عبدالله اسفندیاری، احمد جولایی و محمود اربابی به عنوان هیات داوران هفت فیلم را از فیلم های سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر کاندید بهترین آثار با تاکید بر مسائل اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم کردند و در نهایت سه فیلم «فراری»، «کارگر ساده نیازمندیم» و «یک روز به خصوص» به ترتیب به کارگردانی علیرضا داوودنژاد، پدرام کریمی و همایون اسعدیان به عنوان برترین‌ها انتخاب و شایسته دریافت لوح تقدیر و پنج سکه بهار آزادی شدند.

مهدی امیری‌اصفهانی قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در این نشست با تاکید بر نقش هنرمندان به‌ویژه سینماگران در پیشگیری از جرم، گفت: با کمک شما باید برخی هنجارها و ارزش‌هایی که روی آن را غبار گرفته مانند صداقت، احترام ، امانت داری، مسئولیت اجتماعی و بالا رفتن آستانه تحمل بازمهندسی شود.

برخی تعارضات برداشته شود

علیرضا رضاداد مشاور ارشد سازمان سینمائی اظهار کرد: همانطور که معاونت اجتماعی وظیفه پیشگیری دارد، تأثیر سینما هم به مداوا بودنش است.

او با بیان وجود برخی موانع سر راه سینما، ادامه داد: یکی از این موانع تعارضات درون خود دستگاه قضاست، چون برخی فیلم ها از نظر بخشی از دستگاه قضایی دچار مشکل و نگرانی هایی است و از نظر بخش دیگر مانند معاونت اجتماعی تأثیر پیشگیرانه دارد.

رضاداد با اشاره به موضوع تبلیغ برخی فیلم ها در رسانه های بیگانه و جرم دانستن آن، گفت: معاونت اجتماعی قوه قضاییه باید این موضوع را پیشگیری کند و ببیند چه عواملی موجب تبلیغ در رسانه های بیگانه می شود.

او افزود: با یک ریشه یابی عمیق درمی یابیم برخی سازمان ها به ویژه شهرداری و صداوسیما از سینماگران حمایت نمی کنند جدای اینکه با تبلیغ یک فیلم در رسانه بیگانه، تعداد تماشاگران فیلم چند برابر افزایش می یابد.

مهدی امیری اصفهانی بعد از اظهارات سینماگران، نسبت به رفع برخی مشکلات و همچنین فراهم کردن مقدمات دیدار با رییس قوه قضاییه قول مساعد داد و خواستار نشست های دیگر با این سینماگران شد.

سینما آیینه رفتار و رویکرد اجتماعی است

رسول صدرعاملی کارگردان سینما در این نشست، سینما و به طور خاص سینمای اجتماعی را آیینه رفتار و رویکرد اجتماعی عنوان کرد و گفت: اگر فیلم اجتماعی به اکران در می آید نمی شود گفت فیلم تلخ و نکبت بود؛ چون یک اثر سینمائی، تجربیات و مشاهدات نویسنده است .

این کارگردان بنام عرصه سینما با بیان اینکه فیلم ها موجودات زنده هستند، ادامه داد: فیلم ها با مخاطبان ارتباط برقرار کرده و تاثیرگذار هستند.

او با اشاره به فیلم های پلیسی در کشورهای خارجی ، افزود: پلیس در کشور ما هنوز به این درک نرسیده وقتی در فیلم های برتر دنیا تصویر زشت از پلیس نشان داده می شود، مردم آن کشور بعد از اکران فیلم می گویند خدا را شکر پلیس ما اینگونه نیست.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی