اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

فرارو- بسیاری از عرب‌ها دیدگاه مساعدی نسبت به عربستان سعودی ندارند، محمد العصیمی، روزنامه‌نگار سعودی، این مسئله را مورد  بررسی قرار داد.
به گزارش فرارو به نقل از روزنامه العرب، مردم عربستان یقین دارند که برخی از ملت‌های عرب از کشور آن‌ها متنفر هستند و آزروی می‌کنند عربستان آسیب ببیند. این درحالی است که همین ملت‌ها عاشق ایران هستند و از برنامه‌های ایران در منطقه حمایت می‌کنند. ادله عربستان در این باره به بررسی دقیق و موشکافانه نیاز ندارد. زیرا در هر بحران عربستان - بزرگ یا کوچک - با این یا آن کشور عربی، صدای ملت آن کشور یا بخشی از ملت در شبکه‌های اجتماعی بلند می‌شود و انواع و اقسام دشنام‌ها را به عربستان می‌دهد. آن‌ها هم مانند لبنانی‌ها در دوره بحران استعفای سعد حریری، زوال کشور عربستان را آرزو می‌کنند. برخی از نخبگان این کشور‌ها بر آتش نفرت از عربستان می‌دمند.
در این یادداشت آمده: این نخبگان که اغلب آن‌ها ناسیونالیست و چپ‌گرا هستند، از دفاع از ایران خجالت نمی‌کشند. حضور ایران در کشور‌های عربی از دمشق گرفته تا صنعا را توجیه می‌کنند. به عنوان نمونه برخی از شخصیت‌های مصری، فلسطینی و لبنانی در مواضع و بحران‌های پی‌در‌پی حتی بیشتر از خود ایرانی‌ها از برنامه‌های ایران دفاع کرده‌اند. برنامه‌هایی که به گفته یکی از مقامات ایران، با هدف انتقام‌گیری تاریخی از عرب‌ها و بازگرداندن شکوه امپراتوری فارسی صورت می‌گیرد. بنابراین، چگونه می‌توان هم ناسیونالیست عرب بود و هم حضور ایران را توجیه و از آن در برابر عربستان دفاع کرد؟ یا حداقل، چگونه روشنفکر یا سیاستمدار عرب می‌تواند خطر حضور ایران در یمن را پس از حضور این کشور درعراق نادیده بگیرد؟
العرب نوشت: منطقی در این موضع‌گیری وجود ندارد جز اینکه نفرت از عربستان را بتوان در سطح احساساتی، توجیه کافی برای تایید همه اقدامات ایران شمرد. این توجیه، که می‌توان آن را یک توجیه احمقانه توصیف کرد، تنها توجیه باورپذیر است. پس از ویرانی که ایران در عراق، سوریه، لبنان، یمن و غزه به بار آورد، حتی یک نفر را هم نمی‌توان تصور کرد که خطر ایران را درک نکند.
این روزنامه ادامه داد: هنگامی که حوثی‌ها موشک‌های خود را به سمت مکه و ریاض شلیک کردند، عربستانی‌ها توقعِ موضع‌گیریِ مردمیِ عربیِ واضح و مؤثری را داشتند، اما به ناگاه افرادی را در همان چارچوب نفرت از عربستان یافتند که برای این موشک‌های ایران کف می‌زدند و خواستار موشک‌های بیشتری شدند. البته باید اعتراف کرد که یک نوع احساسات عربی وجود دارد که حتی در سطح روشنفکران و تحصیلکردگان؛ مواضع مردمی ضد عربستان را شکل می‌دهد.
این روزنامه ضمن "ویرانگر" خواندن این احساسات ضدسعودی، آن را ناشی از اختلافات تاریخی بین عربستان و سایر کشور‌های عربی، رقابت بر سر رهبری جهان عرب و احساس عزت مردم کشور‌های عربی دانست.
"در نتیجه، کسی که موضع‌گیری‌های ملت‌های عربی در قبال عربستان را تحلیل کند، لاجرم به این نتیجه می‌رسد که این احساسات محض است که این گونه موضع‌گیری‌ها را هدایت می‌کند. احساساتی که توسط یک دستگاه رسانه‌ای بزرگ دشمن شکل‌گیری و هدایت می‌شود."
در پایان آمده: در این روزها، بی‌شمارند کسانی که با دشمنی و جنگ رسانه‌ای روشمند، عربستان را هدف قرار داده‌اند. از دوحه و اخوان المسلیمن گرفته تا تهران و آنکارا. البته نباید از برنامه‌های سیاسی غربی و آمریکایی غافل ماند که بر اساس منافع‌شان حرکت می‌کند. این برنامه‌ها گاهی اوقات از رسانه‌های عرب‌زبان غربی همچون بی‌بی‌سی عربی، فرانس۲۴ یا سی‌ان‌ان برای دمیدن بر آتش نفرت عربی از عربستان استفاده می‌کنند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی